Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2018 13:37 - В една посока ли се движи времето-отговорите
Автор: proritsatel Категория: Лични дневници   
Прочетен: 990 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 10.03.2018 13:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
      Ето отново пред нас е въпросът дали в една посока  се движи времето. От гледна точка на нашите представи то се движи само напред, нали?!
      Пред много учени и откриватели стои този въпрос и те не намират отговорите му.Но отговорите съществуват. Трябва само да ги видим.
       Предполагам, че повечето от вас са ходили някъде да им предскажат бъдещето.Къде по-успешно, къде- не, гадателите са успявали нещо да отгатнат. Но истинските ясновидци и медиуми  виждат събитията от бъдещето ясно.Те знаят точно какво ще се случи.Ето Нострадамус, например или Баба Ванга, Слава Севрюкова и други, чиито сетива са много по-чувствителни към това, са виждали бъдещето и миналото.Как?!
       Как ако времето се движи само в една посока?! Нали тогава няма нищо в бъдещето.То не е още станало. Истината е, че тези хора несъзнателно пътуват във времето и виждат бъдещето и миналото, защото това е възможно.
       А пътуване във времето не може да има, ако то се движи само в една посока. Невероятно, но факт.
       Кой може да види миналото, ако не отиде в него?! Кой може да види бъдещето, ако то все още не се е случило. А за да се се случило, значи времето се е върнало и ние сме на друго място, наречено настояще.
     
Нека откривателите да открият пътя към това.Път има, щом тези хора го правят, макар и несъзнателно.
       Природата/Бог ни е дала отговорите, само трябва да ги видим.Толкова е просто. 
       Не си задаваме точните въпроси и не търсим отговорите там, където трябва. А ако съществува всичко това, какво нещо тогава е смъртта, ако не един вход към друго измерение. Щом времето може да се върне, значи смъртта не е края, защото кой може да се върне от края.
      Ако всичко това, което пиша ви допада, споделето го повече хора да имат достъп до него.Това са истини, за които някои жадуват да ги прочетат. Всичко, което правя е безплатно, защото парите, златото, властта нямат значение. Истината е в познанието и нашето усъвършенстване.В силата на човешката воля да победи злото и да получи познанието. Познанието се получава, когато го заслужим и то само заради доброто, което трябва винаги да побеждава.Звучи ви познато нали, като приказка, но е истина. Зрънце по зрънце доброто в нас побеждава злото и ние трябва да сътворим един по-добър и вълшебен свят, в който това, което днес е невъзможно, утре ще бъде истина.
      Споделете това послание, ако вярвате с силата на доброто!
 



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. barin - Здравей, proritsatel. Зависи от ...
17.03.2018 10:09
Здравей, proritsatel. Зависи от гледната точка. Изглежда, че времето се движи само напред, но ясновидците могат да предскажат бъдещето или да видят събития, станали много отдавна. След време може да могат хората да се прехвърлят във времето и пространството. Никола Тесла и Алберт Айнщайн подсказаха това, като открехнаха вратата към по-горни измерения.
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: proritsatel
Категория: Лични дневници
Прочетен: 14301
Постинги: 15
Коментари: 2
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031